Additieve Therapie - Voorwaarden
Mooijweer - De aanvulling voor vitaliteit en balans!
Samenwerkingsafspraken
Deze voorwaarden zijn opgesteld om de samenwerking tussen ons helder te hebben en ter voorkoming van misverstanden en teleurstelling. 
 
Alles wat in de praktijk besproken is, wordt vertrouwelijk behandeld.
Ik bespreek dit niet met derden, tenzij er voorafgaand toestemming door jou is gegeven.  
Gegevens worden bewaard in een afgesloten kast.
 
Ik ben niet aansprakelijk als een behandeling niet aanslaat. Dit kan om diverse redenen  gebeuren. Sommige ongemakken kan ik niet verhelpen, maar misschien wel verlichten en/of ondersteunen.
Je blijft zelf altijd verantwoordelijk voor jouw gezondheid.
Wanneer iets in de behandeling niet goed voelt voor jou, geef dit dan aan.
Ik kan en wil geen vervanging zijn voor een huisarts of specialist.
 
Consulten wil ik graag direct en contant betaald hebben.
Een consult duurt meestal een uur en kost  
€ 44,-
Het eerste consult, wat ongeveer anderhalf uur in beslag neemt kost € 66,-. Als een consult boven de anderhalf uur komt, wordt een vervolgafspraak gemaakt. Duurt een consult korter dan een uur, wat zelden voor komt, geldt hetzelfde tarief. Je krijgt altijd een rekening.
The Reconnection of Reconnective Healing wordt door sommige ziektekostenverzekeraars vergoed. Op de website van je verzekering kun je zien of dit het geval is. De rest van mijn behandelingen komen helaas nog niet in aanmerking voor vergoeding van ziektekostenverzekeraars, er wordt wel aan gewerkt dit te realiseren.
 
Wanneer je langer dan 24 uur van tevoren een afspraak afzegt, zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer dit korter dan 24 uur van tevoren gebeurt, breng ik € 22,- in rekening.
Voor workshops geldt: restitutie van het lesgeld is mogelijk tot 1 week voor de workshop. Hierna is het volledige bedrag verschuldigd. Bij aanmelding vraag ik je € 33,- aan te betalen, (alleen bij workshops) voor de certificaten.
Volg je de workshop, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale kosten . Neem je geen deel aan de workshop, volgt geen teruggave van dit bedrag.